10 februari 2023

Girlz Rebel Challenge #24 - Harten

Hallo bloggers,

Het is 10 februari dus tijd voor weer een nieuwe challenge op Girlz Rebel Challenge. Het thema voor Challenge 24 is kleurencombi + harten.

Mijn voorbeeldkaart heb ik gemaakt met hartjes in de maritieme sfeer. De plaatjes en het dp komen allemaal uit de oude doos. In het kader van 'eerst opmaken en dan weer nieuw kopen' ben ik lekker aan het struinen gegaan in de bak met papier en plaatjes. Deze kaart heb ik gemaakt voor een jarig zusje die dol is op de zee en toevallig ook nog vandaag jarig is!

Kleurencombi + harten
Als basis heb ik een mal gebruikt van Studio Light met in het midden een mooi hart. Hoe toepasselijk is dat. De zijkanten heb ik vergroot door er kruiselings  twee touwen met een hart op te plakken. Omdat ik de zeemeeuwen, krab en het label met het matrozenmeisje ook nog in een doosje had liggen kreeg ik gelijk een idee hoe ik de kaart eruit wilde laten zien.
 
Plat
Als je de kaart plat neerlegt ziet deze er zo uit. Aan het hart heb ik met hempcord een bedel met hartje gehangen. Achter het grote hart zit nog een matrozenmeisje verstopt. Zij heeft twee ballonnen in de vorm van hartjes in haar hand.
 
Hopelijk maakt de krab de ballon niet kapot met zijn scharen....
 Als ik eenmaal bezig ben kan ik het niet laten om ook de achterkant af te werken. In dit geval met nog vier touwharten en een gestreept papiertje. Als laatste plak ik de verjaardagswens nog op het breedste vlak. Opgevouwen is de kaart 20 bij 16 cm.
 

Benieuwd naar de andere voorbeeldkaarten van de dames van het DT?

Klik hier om door te gaan naar de site van GRC.

Meedoen kan van 10 februari - 9 maart.

Groetjes, Antje

Gebruikte materialen:

 • Studio Light: SL-ES-CD148 mal met Hart
 • Marianne Design: LR0506 Touw met hart, LR0625 Hartjes ballonnen,  CR1410 Vuurtoren, CR1588 tekst Genieten, CR1560 teksten Hoera en Jarig, stempel Van Harte
 • Noor!Design: 6011/0517 Seashore, 6002/1564 Mixed Up Tape
 • Bella Lulu: 3002/1112 Tag along, 3000/0015 Knipvel Maritiem

7 opmerkingen:

 1. Super leuke vrolijke kaart voor je jarige zus, ook die voor je broer was super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuke hartenkaart in de maritieme sfeer heb je voor je jarige zus gemaakt. En ook je achterkantje is weer heel mooi.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend mooie kaart Antje, de meisjes zijn ook zo schattig en natuurlijk ook weer een perfect afgewerkte achterkant…super xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuke, vrolijke kaart waar heel veel opte zien is, heel knap gedaan.
  Gefeliciteerd met je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Antje,
  Waaw! hoe mooi is deze ook alweer! Eigenlijk helemaal nog geen zee-weer maak ik kom zo in vakantiestemming!!
  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige creatie !!!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige kaart heb je weer gemaakt Antje. En zoveel details toegevoegd, er is weer veel te bewonderen op je kaart, mooi!
  Gefeliciteerd met je zusje.
  Fijne dag en alvast een goed weekend gewenst.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.