25 augustus 2022

52 Weeks To Christmas - Week 34

 

Hallo bloggers, 

 Het is week 34 en tijd voor onze wekelijkse kerstkaart bij 52 WTC .

 Wat mij betreft mag de herfst haar intrede gaan doen. Ik weet dat velen van jullie dol zijn op de zomer, maar ik ben een echt najaars- en winter mens. Van een heerlijke stortbui of een dik pak sneeuw krijg ik energie. Maar ja, gelukkig hebben wij het niet voor het zeggen .... dus heb ik ondanks de hitte weer een kerstkaart gemaakt.

In een boekje van Nellie Snellen uit 2015 zag ik deze sketch en een bladzijde met plaatjes staan. Het zijn schattige plaatjes en het is zo'n leuk model en makkelijk te maken dat ik direct drie kerstkaarten maakte. Nu heb ik in ieder geval voor de komende drie weken mijn kaarten klaar liggen.  

Voor de kaart gebruikte ik het plaatje en de sketch van Nellie Snellen. Het designpapier is van Joy!crafts. De pluizige bolletjes passen leuk bij het bontrandje langs de kerstmuts. Als laatste heb ik met Nuvo Crystal drops pareltjes gemaakt.


Dit plaatje zegt toch meer dan woorden .... Ik heb de kaart voor mijn doen heerlijk rustig gehouden. De verschillende designs van het papier en het plaatje zijn meer dan voldoende volgens mij.

Vandaag ga ik heerlijk met mijn zussen en broer lunchen. Voor het eerst sinds lange tijd zijn we weer met z'n zessen bij elkaar. Ik heb er zin in ...

Vanavond of morgenochtend ga ik wel proberen om nog even bij jullie langs te komen.

Groetjes en een fijne dag, Antje

Gebruikte materialen:

 • Nellie Snellen: Nellie's magazine Nellie's - Autumn 2015 Vintage plaatje en sketch
 • Joy!crafts: 6011/0509 Christmas
 • Marianne Design: Stempel Christmas post
 • Nuvo Chrystal Drops - autumn red - 

20 opmerkingen:

 1. Ach wat een hoog knuffelgehalte heeft jouw kaartje deze week Antje!
  Dit model met het prachtige plaatje heeft niet veel nodig en toch weet jij er weer mooie details aan toe te voegen.
  Een hele fijne dag met je broer en zussen,genieten xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart in leuk model en dat plaatje is super schattig!! Veel plezier met de lunch.
  Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh Anja wat een plaatje met het schattige babytje erop wat en leuk model en dp heb je erbij gebruikt het past allemaal zo leuk bij elkaar
  fijne dag vandaag met je zussen en broe
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje heb je gemaakt.
  Het plaatje is zo schattig en past mooi bij dit model.
  Heel veel plezier vandaag met je familie, waardevol ....
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel lief en leuk kaartje voor week 34 Antje , het model is ook top .
  Fijne dag met de familie en hou je hoofd koel vandaag puf
  DAnk voor je bijdrage en n mooie dag Epie DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Schattig modelletje kaart met de baby erop. Mooie kerstkaart zo.Groetjes,Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk en wat een toeval. Ik heb dit plaatje ook in mijn handen gehad toen ik aan het snuffelen was op mijn knutselkamer. Heb er alleen (weer) niks mee gedaan ;-)

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van mij mag de temperatuur ook minstens 10 graden zakken hoor Antje. Ik smelt van dit weer én van het lieve plaatje dat je voor je mooie kerstkaart hebt gebruikt. Een leuk model inderdaad.
  Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
  Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kaart Antje, wat heb je dit weer mooi gedaan, ook je plaatje is een plaatje. 😉 Ik heb de kaart overgenomen als je het niet erg vindt, voor het model. Supergaaf! Maak er een blije herinnering van, vandaag.
  GROET, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is een hele mooie kaart met dit lieve plaatje. Leuk model. Ik maak ook vaak wat in het voorruit. Omdat we er regelmatig op uit gaan en dan heb ik wat in voorraad. Moet nu wel weer aan de slag.. Ben er nu bijna doorheen. Verl plezier met je broers en zussen. En maar lekker eten. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhh, wat een lief plaatje, je hebt er een heel mooie kaart mee gemaakt. Leuk model ook.
  Veel plezier met je broer en zussen, dat zal vast een heel fijn samenzijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Met zo'n plaatje hoef je al niet veel meer erbij te doen. Wat een schatje en wat een leuk modelletje! Mooi gedaan met deze kleuren en papier! Fijn dat je weer meedoet met 52WTC. Veel plezier met de lunch met je broers en zussen. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahhh wat een schattige kerstkaart. Veel plezier met de lunch.
  Groetjes,
  pia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O wat lief is dit kaartje! Geniet van de tijd met je familie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een snoezig plaatje, Antje! En mooie sketch.
  Fijn dat je weer meedoet met 52WTC.
  Groetjes
  Jantine DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie en lieve kerstkaart! Schattig plaatje. Grappig, ik ben ook meer herfst/winterfan. Dat houd ik veel langer vol dan warmte...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben ook blij dat het vandaag een stuk koeler is buiten, en je kaartje is ook deze week weer een super mooi model en dat schattige plaatje maakt het helemaal af. Veel plezier met je broer en zussen.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat is een leuk modelletje, mooie kaart met een superlief plaatje. Groet, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 19. SUPER SCHATTIG met dit babyplaatje ! Prachtige kaart geworden ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Om op te eten !!!
  Zo cute !!!!
  Groeten Ineke
  DT52wTC

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.