15 maart 2022

Girlz Creative Crafts - Challenge 23

 Hallo bloggers,

Het is 15 maart en dan gaat de nieuwe challenge bij Girlz Creative Crafts van start.

Het thema van Challenge 23 is: Tienerkaart.

 Het was weer een feestje om als voorbeeld deze tienerkaart te maken. Gelukkig hebben wij twee tienerkleindochters, dus nu is het alleen nog besluiten wie van de kleindochters de kaart krijgt. (moeilijk ...)

De basis voor deze kaart is de mal Sneaker van DDBD. Ik heb de sneaker 2 x op zwart cardstock getekend en daarna op designpapier. De gaatjes maakte ik met mijn aloude Silent Setter. Wat is dat een super tool! Daarna heerlijk met stempels en inkt aan de gang om het dp wat stoerder te maken. De tienermeisjes heb ik uitgeknipt, op cardstock geplakt en weer uitgeknipt. Zo staan ze mooi stevig in hun schoenen/laarzen.
 
 
Ik had nog wat tekst over van een velletje Dutch Paper Art van DDBD en deze teksten heb ik op de sneaker verwerkt. De twee gitaarspelende meisjes heb ik met foamtape verhoogd opgeplakt. Het is nu net of het bovenste meisje en het meisje met  de roze alpinopet uit de schoen stappen.

De achterste sneaker heb ik op zes centimeter van boven gerild. Daarna heb ik het bovenste stuk vastgeplakt op de sneaker en de labels weggewerkt. Nu kan de sneaker gewoon staan.

Doen jullie gezellig mee?

 Challenge 23 loopt van 15 maart tot 14 april.

Klik hier om door te gaan naar de site van GCC.

Groetjes Antje

 Gebruikte materialen:

 • Syta van Gelderen: KV181101 Plaatjes tienermeisjes
 • Marianne Design: CR1254 Label
 • Dutch Doobadoo: 470.713.750 Sneaker, Dutch Paper Art: tekst
 • Studio Light: SL-MFL-PP23 designpapier Moon Flower
 • Noor! Design: 6410/0529 Stempels Streetwear, 6002/1497 Streetwear - Circle -
 • Card Deco: CDECD0045 Hoera Jarig

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tienerkaart Antje.
  Weer zo leuk met de sneaker en de labels.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stoere tidnerkaart heb je gemaakt met de keuke schoon. Mooi opgemaakt. Je zal dit maar krijgen als tiener... groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wát GAAF Antje, je moet het maar bedenken! En de 2 meisjes die uit de schoen stappen... Ik heb me deze mal ook aangeschaft omdat ik hem zo leuk vond. Jij hebt er iets heel bijzonders mee gedaan! Weer zoveel details op te zien... leuk om naar te kijken.
  Fijne dag vandaag.
  GROET, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart.
  Perfect voor een tiener.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is best lastig, voor een tiener een kaart maken. Moet ik echt even over nadenken. Het is jou heel goed gelukt. Echt een toffe kaart!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.