08 januari 2022

Creative Christmas Challenge #2

 Hallo bloggers,

en welkom Ilonka en Marga als nieuwe volgers van mijn blog.

Vanaf vandaag mag ik het designteam van Creative Christmas Challenge komen versterken. Het is een relatief nieuw blog waarop je elke maand je kerstkaarten mag posten. Het thema is elke maand: Anything goes/alles mag.

Mijn eerste creatie is een kerstkaart gemaakt met de trui van DDBD en digitaal designpapier van Keen Crafter Designs. Het digitale designpapier heb ik eerst op maat gemaakt in word en daarna uitgeprint op normaal printpapier. Met de Polar bear, boompjes en de ijsschots heb ik een tafereeltje gemaakt op de trui. Langs de manchetten heb ik bolletjesband geplakt.

De leuke stempel Beary Beary Christmas van Marianne Design past perfect bij het beertje.

Op de achterkant heb ik een andere kleur dp geplakt.

Om de kaart te laten staan heb ik op de achterkant een dubbele standaard geplakt. Voor de standaard heb ik dp op cardstock gelegd en deze samen uitgestanst. Daarna heb ik de standaard nog een keer uitgestanst en op beide zijden van het cardstock geplakt. Nog een label voor een kerstwens opgeplakt en de kaart is klaar.

Challenge #2 loopt van 8 januari - 4 februari. Klik hier om direct naar het blog te gaan. Doen jullie gezellig mee?
 
Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
 • Keen Crafter Designs: Christmas in july - Snowman - Theme digital paper
 • Marianne Design: COL1415 Ijsschots, COL1502 Eline's Polar Bear, CR1483 Kleine bomen, SF1118 Stempel Beary Beary Christmas
 • Yvonne Creations: YCD10016 Snow Mountain
 • Scrapfever: Standaard

11 opmerkingen:

 1. Leuke kaart heb je als nieuwe DT lid gemaakt! Veel succes.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Antje wat leuk dat je het designteam gaat versterken.
  Een leuke aanwinst voor hun, want jij maakt hele mooie creaties.
  Die je vandaag laat zien is een speciale kaartvorm.
  Mooie details op aangebracht.
  Nog veel plezier in jouw team.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt een kei toffe kaart. Heel mooi.
  great card.
  grtjs Claudia

  https://knutselmeisjes.blogspot.com/
  http://creativesketchygirls.blogspot.be
  http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
  https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je in het designteam van CCC bent gekomen. Ik ken het blog nog niet en zal gauw een kijkje nemen. Je "truikaart" is erg leuk geworden. Ziet er heel vrolijk uit met dat leuke beertje voorop.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je dt-schap Aantje en wat heb je een prachtige binnenkomer gemaakt. Superleuk deze trui.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke trui heb je gemaakt. Ik vind hem enig! Dat randje langs de v-hals, mooi detail. Ik ga eens kijken naar het blog.. Ik houd niet zo van 'alles mag', maar wie weet kan ik gewoon linken als ik een kerstkaart gemaakt heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke kersttrui en heel mooi afgewerkt ! groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Antje wat een prachtig kaartje heb je gemaakt.
  Lieve groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg, die trui, heb ik nog nooit eerder gezien.
  Je maakte er iets heel moois van.
  Ik ben meteen volger geworden van het (nieuwe) blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wouw wat een gave trui die wil ik ook wel aantrekken, superleuk gemaakt met het schattige beertje erop
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.