30 juli 2021

Groeten uit Holland

 Hallo allemaal,

Deze superleuke vakantieplaatjes van Yvonne creations had ik al een paar jaar liggen. Een aantal plaatjes waren al geknipt en in 3-D opgewerkt. Tijdens onze vakantie ben ik heerlijk gaan zitten knippen en plakken. Normaal doe ik dat niet, maar ik heb dit jaar drie identieke vakantiekaarten gemaakt. Zo te zien hebben de drie 'jeugdige' stellen het prima naar hun zin.

Elk koppel heb ik drie keer uitgeknipt en in 3-D opgewerkt. Dat was een hele klus, maar ook wel heel leuk. De basismal heeft een bakje aan de voorkant. Om diepte in de kaart te creëren heb ik er twee stroken ingeplakt die ik in laagjes heb opgebouwd. Dit is waar vakantie voor bedoeld is; heerlijk lezen, wandelen en gezellig een bakkie doen.

Nog een fijne dag,

Antje

Gebruikte materialen:

 • DDBD: 470.713.071 Box Art Waves
 • Yvonne Creations: CD11240 Funky Nanna's vacation
 • Joy! Crafts: 6002/1460 Bomenrij
 • Action: DP Beachy Collection
 • Aladine: Izink Dye inkt Outremer, Thé en Emeraude

2 opmerkingen:

 1. wat supergezellig tafereeltje met de stelletjes op de camping
  leuke kleuren en leuke details
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart met super leuke plaatjes!!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.