11 april 2021

Warm Winter Wishes

 Hallo allemaal, 

Vandaag heb ik mijn eerste 'Dot Coloring' kaart gemaakt. Wat een uitdaging! Op het blog van Lift Challenge staan prachtige voorbeelden, maar eerst heb ik toch een paar keer gekeken naar het filmpje van Jennifer McGuire. Daarna heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben zelf aan de slag gegaan. Helaas is mijn eerste kaart mislukt, maar het was een mooi oefenproject. Dit is mijn kaart geworden. De leuke stempel is van Lawn Fawn. Ruik je ook de heerlijke geur van warme anijsmelk?

Met deze kaart wil ik graag meedoen met Challenge #160 'Dot Coloring' van het Liftchallenge blog.

Het kaartje met stempelafdruk (9 x 13 cm) heb ik eerst gemat op donderblauw cardstock van 9,5 x 14 cm en daarna op een dubbele witte kaart van 10 x 14,5 cm geplakt. 

Een fijne dag,

Antje

Gebruikte materialen:

 • Lawn Fawn: Winter Fox 
 • Copioc markers en Deco time markers

10 opmerkingen:

 1. Schattig kaartje met de dotcoloring! En ook het kaartje heironder is enig. Ik had weer last van de robot, zodat ik wel ben wezen kijken, maar op een goed moment geen reactie meer gegeven heb. Ik werd simpel van de puzzeltjes oplossen. Nu maar weer met mijn DT account reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die is mooi. Geweldig die dots in deze kleuren en je hebt een leuke stempel gebruikt!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om er deze stempel voor te gebruiken Antje....het is een leuke kaart geworden!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een MOOI en LIEF kaartje is dit Antje met dat LEUKE stempeltje van Lawn Fawn. MOOI zoals je die dotjes laat "doorlopen" tot onder "warm winter wishes".
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een mooie geworden.
  Niet makkelijk hé kleuren met dotjes.
  Jij bent daar wel heel goed in geslaagd.
  Een prachtig resultaat.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap werk met een geweldig resultaat Antje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi kaartje leuke effect zo om het vosje heen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem super Antje! Mooi hoe je de kleuren afgewisseld hebt en het blauw bij het kopje hebt gebruikt. Het lijkt inderdaad of je de damp van de warme anijsmelk kunt zien. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja.. die damp viel mij ook meteen op! Mooi gedaan deze met deze stempel en de mooie kleurtjes! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Antje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tof om te doen he, super leuke techniek. je kaarten zijn mooi. de damp is idd heel gaaf gedaan, dat viel mij ook direct op.
  leuk dat je meedoet met de liftchallenge, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.