12 oktober 2020

Jumping Box

 Hallo allemaal,
 
Dit kerstdoosje heeft een verrassing in petto voor de ontvanger. Het doosje is zo leuk om te maken en helemaal niet moeilijk. Niet zelf bedacht, maar wel zelf gemaakt. Het is een online workshop van Noor & Zo. Ik heb er een CAS project van gemaakt; Clean and Simple.
 

Voor het doosje heb ik alleen licht- en donkerblauw cardstock gebruikt en het designpapier met labelvellen Warm & Cozy. Alle plaatjes en banners zijn uit de labelvellen geknipt.

 
Met de witte pen one4all heb ik de sneeuwspetters aangebracht.

 
De verrassing zit in het doosje.
Zodra je het doosje opent springen er drie blokkendoosjes uit. De blokkendoosjes heb ik allemaal gedecoreerd met plaatjes uit de labelvellen en stempelteksten.
 
 
De korte kant van het doosje heb ik verstevigd met cardstock. Zo scheurt het cardstock niet in bij het open maken van het doosje. De buitenranden heb ik rondom beplakt met een leuke strook met kerstboompjes.
 

Door een veermechanisme (klinkt spannender dan het is) kun je de blokkendoosjes gewoon vouwen en in het doosje opbergen. In het doosje van de workshop kun je twee blokkendoosjes opbergen. Ik heb gekozen voor drie blokkendozen. Hiervoor heb ik wel het doosje en het deksel aangepast.
 

De sneeuw is gemaakt met Foam Ball Clay. De figuurtjes zijn met dubbelzijdig tape opgeplakt om diepte te creëren en een aantal gewoon met lijm .
 
Nog een fijne dag ..... en let goed op elkaar
 
Gebruikte materialen:
 • Noor & Zo: Box013 Online workshop Jumping Box
 • Noor! Design: 6011/0655 en 6011/0426 Warm & Cozy designpapier en labelvellen
 • Bella Lulu: 3002/0003 Nesting Dies
 • Molotow: 060 signaalwit one4all acrylic
 • Craft Emotions: Foam Ball Clay
 • 1 pareltje
 • Marianne design: tekststempels kerst
 
 

1 opmerking:

 1. wat een gave doosjes allemaal wat zijn ze weer mooi versiert met al de leuke dp papiertjes en andere details.
  bedankt voor al je lieve reacties op mijn blog
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.