26 april 2020

Bloghop Pergola album
Hallo allemaal,

Wat is het designpapier Streetwear gaaf. Ook de mallen en stempels zijn superleuk om te verwerken. Het jongetje op de step is onze kleinzoon die door de halfpipe crossed. Natuurlijk met zijn helm op! De foto heb ik op de kleur van het designpapier gemaakt, zodat deze er helemaal bijpast. Ondanks de roze kleuren is het door het gebruik van donkerblauw cardstock en de grafische mallen toch een stoere jongenskaart geworden.

De sneakers zijn uit het designpapier geknipt en verhoogd opgeplakt
De basis van de kaart is Dutch Doobadoo mal 470.713.772. De bogen heb ik beplakt met het Streetwear papier en er allemaal verschillende pockets op verwerkt. Langs de pockets en randen heb ik rafelrandjes geplakt. In de pockets zijn labels gestoken en op de bogen heb ik labels, bingokaarten e.d. verhoogd opgeplakt. Ook heb ik diverse stempels uit de nieuwe stempelset van Streetwear gebruikt. Ik heb ze met de kleuren rood en donkerblauwe inkt gestempeld. 

Op de eerste en zesde boog zijn de gympen uit de Streetwear collectie verwerkt op labels. Op de 2e boog links heb ik de sneakers met de tekst uit het designpapier geknipt en als pocket opgeplakt. Achter de sneakers heb ik een label met tab en tekst gestoken.


Op het achterste blad heb ik nogmaals een foto van onze kleinzoon geplakt, deze keer in het grijs. De stempel eronder heb ik met memento Nautical Blue en memento Rhubarb Stalk bewerkt. Zo is de stempelafdruk helemaal in stijl met het designpapier en rafelrandje links op de foto.

Alle designpapier en labels zijn met de distresser bewerkt en de randen heb ik beïnkt met memento Vintage photo. Het album sluit met grijs tule lint.
 
Leuk dat jullie langs zijn gekomen.
Fijne dag nog en let goed op elkaar
Antje
Gebruikte materialen:
 • Noor design/Joy! crafts: 6011/0645 designpapier en labels Streetwear, 6002/1496 Streetwear - Sneakers, 6002/1497 - Cricle _, 6002/1498 - Border-, 6002/0510 Noor! No end Border, 6002/1175 Labels & Tags, 6002/1029 Deco-hoeken
 • Dutch Doobadoo: 470.713.772 Envelope Art Fold Art Bogen
 • Stempels 6410/0529 Streetwear
 • Marianne design stempels
 • Hempcord wit

4 opmerkingen:

 1. Stoere street kaart. Vind de collectie geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige, stoere uitvoering met dit mooie Streetwear papier! Leuk afgewerkt met die leuke labeltjes, tekstjes en de mooie malletjes!Alles mooi gecombineerd!
  Groetjes Ingrid V.M.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een stoere kaart zo leuk met al die labeltjes, kleurtjes en tekstjes en dan je stoere kleinzoon in de mooie cirkel
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige stoere uitvoering van deze albumkaart. Geweldig hoe je de sneakers hebt verwerkt. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.