21 november 2019

Handsome

Hallo allemaal,

Vandaag voor mijn jarige zoon een kaart gemaakt met het stoere designpapier True Gentleman en de labelvellen True Gentleman style. De basis is de Dutch Shape Art Frame mal.
 Tussen de diverse lagen papier heb ik de leuke bingokaarten, labels met tekst en tabjes met tekst geplakt. Onder op de kaart heb ik een pocket gemaakt. Hiervoor heb ik de onderzijde van de mal voor één derde overgetrokken op cardstock. Daarna heb ik de hoeken van de bovenrand ook afgerond. En de pocket opgepimpt met twee kleine stropdassen uit het designpapier, plaatje met man, banners e.d. ..... uit de labelvellen. 

Van de Postcard heb ik een label gemaakt. Het label past in de pocket.
 

Achter de Postcard heb ik jute geplakt.

Uitsnede met de twee kleine stropdassen

 Hier is de tab met tekst goed te zien
Op de banner heb ik de leeftijd van de jarige geplakt
Dit is de pocket voor de achterkant waarin labels en bingokaarten zijn verwerkt.

Bedankt voor je bezoek en tot de volgende kaart,
Groetjes

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.