11 oktober 2019

Bella Lulu Bloghop - Beautyfall

Hallo allemaal

 Vanaf vandaag ben ik gevraagd om mee te doen als Bella Lulu designer op het blog van Noor & Zo. Als fan van Bella Lulu is dit natuurlijk super leuk en daarom heb ik dit met plezier geaccepteerd.

De Dutch Doobadoo mal Trifold 2 is de basis van mijn kaart. Ik heb de mal twee keer uit cardstock geknipt en aan elkaar geplakt. Met het fleurige designpapier Beautifall en het knipvel Beautyfall is de kaart aangekleed en versierd met diverse stansjes.
https://www.antjesblog.com/2019/10/bella-lulu-bloghop-beautyfall.html

Beide panelen zijn eerst apart beplakt met designpapier en aangekleed. Daarna heb ik de brede delen op elkaar geplakt en verder aangekleed. Aan de bovenkant steken nog net de ingekleurde paddenstoelen van de stans Autumn Herfstpaddestoelen uit.
Op het linkerpaneeltje is een pocket geplakt met daarin een label met de toepasselijke tekst "Herfst het liefst zou ik in mijn chocolademelk kruipen". Het opgerolde vosje is uit het designpapier geknipt.
Op het rechterpaneeltje heb ik het vosje met vliegeniersmuts op een ronde mal geplakt en versierd met twee boompjes. Het designpapier bevat zoveel leuke figuurtjes. Ik kon het niet kon laten om deze uit te knippen en te verwerken op de kaart. 
Zwevende maan met vosjes
 Onder de maan hangt een hartje met tekst. Om de tekst bij het papier te laten passen is deze met inkt bewerkt. Van een strookje papier van 2 bij 5 centimeter heb ik een vierkantje gevouwen en deze achter de maan geplakt. Het lijkt nu net of de maan zweeft.
  
Dank je wel voor je bezoek en nog een fijne dag.
Antje

12 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie! Je moet even de tijd nemen om alles te bekijken want er is zoveel te zien op deze kaart. Ik vind het geweldig hoe je alles mooi gecombineerd hebt. Het is een echt een mooi herfsttafereeltje geworden!Knap gedaan!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ingrid. Als je nu op de link Noor & Zo klikt kom je terug in het beginscherm van de hop.

   Verwijderen
 2. Wat mooi is deze kaart en wat is er veel op te zien, helemaal geweldig! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat een kunstwerkje weer. Echt een super uitgebreide kaart! En zoveel leuks te zien op de kaart. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super. Wat mooi en wat is er veel te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave kaart heb je gemaakt er is zoveel te zien.knap gedaan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kaart is super mooi.wat ik zo bijzonder vind is dat je durft te werken met afbeeldingen die uit steken.het ziet er super uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ow wauw....😍 zo vreselijk veel te zien op deze kaart!!!
  Erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een plaatje is het weer geworden
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.