30 augustus 2021

Jubileumchallenge #163

 Hallo allemaal,

Het Liftchallenge blog bestaat 10 jaar. Om dat te vieren hebben de dames van het blog een jubileum challenge uitgeschreven. Lift een kaart, het maakt niet uit van wie. Deze uitdaging vind ik zo leuk dat ik direct op zoek gegaan ben naar een leuke kaart om te liften. Ik zit nog steeds in de kerstkaartenflow dus een kerstkaart was het eerste waaraan ik dacht. Een simpel CAS kaartje is het geworden, maar het maken was wel heel leuk om alles bij elkaar te zoeken.

Ik heb geen stempel van een rendier, dus heb ik een mal gebruikt. Het rendier heb ik uit craft en wit cardstock gestanst. Door ze op elkaar te plakken krijg je iets meer diepte en heb je gelijk een mooi randje. De stempel met de bomen op de achtergrond is van Marianne Design. De sneeuwpop was bestemd voor een andere kaart, maar past perfect op deze kaart.

 Dit is de kaart van JanB die ik gelift heb.

 

Op de binnenkant van de kaart staat ook een rendier. Ik heb er gelijk mijn kerstwens bij geplakt. Het oog is een kleurige plakparel.

Met deze kaart doe ik mee aan:

- de Jubileumchallenge #163 

Groetjes Antje

Gebruikte materialen:

  • Marianne Design: CS1014 Stempel bomen, stempel tekst
  • Noor! Design: 6002/2029 Rendier
  • Action: stempel en mal Sneeuwpop
  • Molotow: 160 Signaal wit
  • Jilliez: Glitter folie

4 opmerkingen:

Freubelmina zei

Wat heb je die kaart mooi gelift Antje, een schitterende kerstkaart!
Lieve groetjes xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kerstkaart Antje, mooie lift en ook je binnenkant is een plaatje om te zien.
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke lift Antje! Mooi die glittersneeuw en de bomen op de achtergrond. Je hebt andere spulletjes en kleuren gebruikt maar de originele kaart komt er duidelijk in terug. En ook de binnenkant is prachtig. Leuk is dat! Dankjewel voor je bijdrage aan onze jubileum lift-challenge.

trijntje zei

Wat een leuke liftkaart heb je gemaakt. Groeten Trijntje